Anne

Anne

Leuk dat je op mijn website kijkt.

Hieronder een kleine kennismaking met de ontwerper en maker van deze sieraden.

Mijn naam is Annemarie de Jager - van Gelder. Van jongs af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en om dingen te bedenken en te maken. In mijn loopbaan heb ik op diverse manieren mijn creativiteit in kunnen zetten, als diëtist en ook als office manager. Toch merkte ik dat ik het werken met mijn handen miste. Ik ben de opleiding voor goudsmid gaan volgen aan de vakschool te Schoonhoven en heb deze in 2015 afgerond. In 2017 ben ik voor mezelf begonnen en was de start van D◦OR ANNE Goudsmid een feit. 

Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik mensen blij mag maken met een nieuw of vernieuwd sieraad. Het is zo gaaf om te zien dat mensen hun sieraden weer dragen nadat ze ongedragen in de kast lagen, of dat iemand in een sieraad een herinnering of dierbare bij zich kan dragen. Ook het ontwerpen en maken van nieuwe sieraden vind ik erg leuk om te doen. Het materiaal, de gereedschappen, proberen, aanpassen, opnieuw proberen en uiteindelijk een resultaat. D◦OR elastiek en dot's D◦OR Anne zijn afgelopen jaar in verkoop gegaan en er volgt zeker meer... 

Mijn ideeën en inspiratie haal ik uit dingen die ik in het dagelijkse leven tegenkom of doe. D◦OR elastiek is bijvoorbeeld gebaseerd op twee haar-elastiekjes die al 'friemelend' in elkaar zijn geknoopt... wat met elastiek kan, kan ook met goud en zilver. 

Naast sieraden heb ik een passie voor bloemen, architectuur (met name bruggen) en geniet ik van de natuur, vooral de koude nevelige ochtenden en de combinatie berg en water. Dit verwerk ik dan ook graag in mijn sieraden en of de presentatie ervan. 

Veel kijkplezier toegewenst op mijn website. Er is veel mogelijk, dus als je iets moois ziet of wilt of als ik je ergens mee kan helpen, mail of bel gerust. Ik help je graag verder.

Hartelijke groet,

Annemarie de Jager