Anne

Anne

Leuk dat je op mijn website kijkt.

Ik ben Annemarie de Jager, trotse eigenaresse van D◦OR ANNE Goudsmid. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de Vakschool te Schoonhoven. Na wat omzwervingen in mijn loopbaan heb ik mijn echte passie gevonden: Werken met mijn handen en mijn creativiteit en daarmee mensen gelukkig maken.

Ik ontwerp dan ook graag samen met jou een mooi en uniek sieraad. Welke ik daarna persoonlijk maak, zodat jij het met veel plezier kan geven of dragen.

Daarnaast vind ik het leuk om sieraden te repareren of van oud goud iets nieuws te maken, zodat ze een tweede leven krijgen en weer gedragen kunnen worden. En ben ik graag bezig met de ontwikkeling van mijn eigen sieradenlijn.

Mijn ideeën en inspiratie haal ik uit dingen die ik in het dagelijkse leven tegenkom of doe. Ook heb ik altijd al een passie gehad voor gebouwen en bruggen, deze verwerk ik dan ook graag in mijn sieraden.

Veel kijkplezier toegewenst op mijn website. Er is veel mogelijk, dus als je iets moois ziet of wilt of als ik je ergens mee kan helpen, mail of bel gerust. Ik help je graag verder.

Hartelijke groet,

Annemarie de Jager